Συριάνος Μ. Κωνσταντίνος

Συριάνος Μ. Κωνσταντίνος

υπ. Δημοτικός Σύμβουλος Σικυωνίων

Ο Κωνσταντίνος Μ. Συριάνος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1978. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Επιστήμης Διαιτολογίας-Διατροφής (B.Sc) Χαροκόπειου Πανεπιστημίου Αθηνών (2012), του τμήματος Επιστήμης Τροφίμων & Διατροφής του Ανθρώπου (B.Sc) Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών (2005) και Πιστοποιημένος Σύμβουλος Ασφάλειας και Υγιεινής Τροφίμων από το Chartered Institute Of Environmental Health (2006, London).

Έχει εργαστεί επί σειρά ετών στη βιομηχανία τροφίμων πάνω στο αντικείμενο της παραγωγής, επεξεργασίας και τυποποίησης των τροφίμων.

Είναι ενεργό μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Διαιτολόγων – Διατροφολόγων Ελλάδος, της Ομάδας Ειδικών Διαχείρισης Βάρους του Πανελλήνιου Συλλόγου Διαιτολόγων –Διατροφολόγων Ελλάδος και μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Αθηροσκλήρωσης.

Από το 2008 έως σήμερα έχει παρακολουθήσει όλα τα σημαντικά συνέδρια και συμπόσια του κλάδου της Επιστήμης Διαιτολογίας-Διατροφής και του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, ενώ συμμετέχει ενεργά στην διοργάνωση αυτών.

Έχει διοργανώσει σειρά ημερίδων και διαδραστικών εκδηλώσεων και έχει επισκεφτεί ως ομιλητής όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου. Από το 2013 διατηρεί Επιστημονικό Κέντρο Κλινικής Διαιτολογίας & Διατροφής στο Κιάτο Κορινθίας.

Πτυχιούχος Διαιτολόγος - Διατροφολόγος: Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο Αθηνών

6972978363
kostassyrianos19@gmail.com

Περισσότεροι Υποψήφιοι

Κουκουμέλη Αμαλία

Κουκουμέλη Αμαλία

υπ. Δημοτική Σύμβουλος Σικυωνίων
Γαλάνης Βασίλης

Γαλάνης Βασίλης

υπ. Δημοτικός Σύμβουλος Στυμφαλίας
Καραγκίκας Θεόδωρος

Καραγκίκας Θεόδωρος

υπ. Δημοτικός Σύμβουλος Σικυωνίων
Νικολάου Δημήτρης

Νικολάου Δημήτρης

υπ. Δημοτικός Σύμβουλος Σικυωνίων