Ντόμαλης Παναγιώτης

Ντόμαλης Παναγιώτης

υπ. Δημοτικός Σύμβουλος Σικυωνίων

Ο Παναγιώτης Ντόμαλης γεννήθηκε στις 12 Ιουνίου 1968 στο Κιάτο Κορινθίας και σπούδασε στο Τμήμα Μηχανικών Αυτοματισμού (Συστήματα Αυτόματου Ελέγχου – Ρομποτική) στο Α.Ε.Ι. Πειραιά Τ.Τ. (Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Πειραιά, Τεχνολογικός Τομέας). Είναι παντρεμένος με τη ΧΑΡΑ ΜΙΧΑ, ιδιωτικό υπάλληλο και είναι πατέρας δύο παιδιών, του Σταύρου 13 και του Γιώργου 11 ετών.

Η ενασχόληση του με τα κοινά αρχίζει από τα χρόνια των σπουδών του, όταν συμμετείχε φοιτητικές πολιτικοποιημένες οργανώσεις με έντονη αγωνιστική δράση. Αργότερα και δραστηριοποιήθηκε και στον επαγγελματικό συνδικαλισμό. Από το 2000 έως το 2005 συμμετέχει στο διοικητικό Συμβούλιο της ΠΕΠΠΣ (Πανελλήνια Ένωση Πρακτόρων Προϊπποδρομιακού Στοιχήματος) κατέχοντας θέσεις διοίκησης όπως Αντιπροέδρου κτλ.

Το Μάρτιο του 2017 και εξαιτίας της εκλεγμένης θέσης του ως Πρόεδρος της Πανελλαδικής επιτροπής διαχείρισης για την υπογραφή της νέας ατομικής σύμβασης μεταξύ πρακτόρων ΟΠΑΠ – ΟΠΑΠ Α.Ε. και της επιμονής του να υπερασπιστεί την εντολή του κλάδου, τελείωσε τη συνδικαλιστική του δράση του σαν πράκτορας, αφού η ΟΠΑΠ ΑΕ κατήγγειλε μονομερώς τη συνεργασία στα πρακτορεία που διατηρούσε (για συνδικαλιστικούς λόγους). Η ενασχόληση όμως με τα κοινά δεν έχει τέλος, αφού πιστεύει βαθιά στην αναγκαιότητα της προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο αλλά και την συμμετοχή στην προσπάθεια της αναβάθμισης του κοινωνικού περιβάλλοντος που ζει ο ίδιος και η οικογένεια του.

Συνδικαλιστικά, από το 2000 συμμετέχει στα πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια συνδικαλιστικά όργανα του κλάδου των 5000 πρακτόρων τυχερών παιχνιδιών. Από το 2005 έως το 2012 και από το 2014 έως το Μάρτιο του 2017 εκλέγεται Πρόεδρος των πρακτόρων ΟΠΑΠ του Ν. Κορινθίας.

Από το 2005 μέχρι το 2014 εκλέγονταν στη διοίκηση της πανελλήνιας ομοσπονδίας επαγγελματιών Πρακτόρων παιχνιδιών ΟΠΑΠ (ΠΟΕΠΠΠ) έχοντας θητεύσει σε θέσεις όπως Γενικός Γραμματέας, Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας, υπεύθυνος Γραφείου τύπου, καθώς και σε επιτροπές εκπροσωπώντας την ΠΟΕΠΠΠ απέναντι στην ΟΠΑΠ, ΥΠΟΙΚ, ΕΕΕΠ, ΤΑΥΠΕΔ, κτλ. ενώ και για μεγάλα διαστήματα υπήρξε μέλος της ΓΣΕΒΕΕ.

Το Μάρτιο του 2017 και εξαιτίας της εκλεγμένης θέσης του ως Πρόεδρος της Πανελλαδικής επιτροπής διαχείρισης για την υπογραφή της νέας ατομικής σύμβασης μεταξύ πρακτόρων ΟΠΑΠ – ΟΠΑΠ Α.Ε. και της επιμονής του να υπερασπιστεί την εντολή του κλάδου, τελείωσε τη δράση του σαν επαγγελματίας πράκτορας, αφού η ΟΠΑΠ κατήγγειλε μονομερώς τη συνεργασία για τα δύο πρακτορεία που διατηρούσε (για συνδικαλιστικούς λόγους) συνεχίζοντας όμως το επιχειρηματικό του ταξίδι με την εταιρεία Master Bet που σήμερα ονομάζεται PROothisi, έχοντας αναπτύξει και νέες καινοτόμες εφαρμογές.

Πτυχιούχος Μηχανικός Αυτοματισμού: Α.Ε.Ι. Πειραιά

27420.21188
p.domalis@pro-othisi.gr
Κλεισθένους 1, Κιάτο Κορινθίας, 20 200
domalis.gr

Περισσότεροι Υποψήφιοι

Στεργιοπούλου Χρυστάλα

Στεργιοπούλου Χρυστάλα

υπ. Δημοτική Σύμβουλος Σικυωνίων
Βασιλοπούλου Δήμητρα

Βασιλοπούλου Δήμητρα

υπ. Δημοτική Σύμβουλος Φενεού
Δήμου Αγγελική

Δήμου Αγγελική

υπ. Δημοτική Σύμβουλος Σικυωνίων
Ανδριάκαινα Στυλιανή

Ανδριάκαινα Στυλιανή

υπ. Δημοτική Σύμβουλος Στυμφαλίας