Εκδήλωση Ιδρυτικής Διακήρυξης

Εκδήλωση Ιδρυτικής Διακήρυξης

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η εκδήλωση για την Ιδρυτική Διακήρυξη Αρχών, Αξιών, Θέσεων και Δεσμεύσεων του υποψήφιου Δημάρχου Σικυωνίων, Μάρκου Λέγγα μέσω της οποίας κατέθεσε το απόγευμα της Τετάρτης 16 Ιανουαρίου 2019 επίσημα την υποψηφιότητά του, για τις δημοτικές εκλογές του Μαΐου, με τον Συνδυασμό «ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΔΗΜΟΥ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ». Περισσότερα από 600 άτομα γέμισαν ασφυκτικά την κεντρική αίθουσα στο Συνεδριακό Κέντρο Μάλλιου, ενώ δεκάδες ακόμα παρέμειναν σε άλλη αίθουσα παρακολουθώντας την ομιλία του κ. Λέγγα μέσω video wall.

Ο κ. Λέγγας, κατά την ομιλία του, ανέφερε μεταξύ άλλων, ότι είναι «υποχρέωσή μας είναι να ενώσουμε δυνάμεις, για να αποκαταστήσουμε τους θεσμούς και να προχωρήσουμε στην ουσιαστική επανένωση του Δήμου, με μοναδικό στόχο την ενίσχυση των δυνατοτήτων μας, ως τοπικής κοινωνίας…».

Αναφερόμενος στις Αρχές του συνδυασμού του σημείωσε πως ο ίδιος και οι συνεργάτες του πιστεύουν «σε έναν ισχυρό Δήμο, η λειτουργία του οποίου θα διαπνέεται από τα χαρακτηριστικά της πρωτοβουλίας, της αλληλεγγύης, της διαφάνειας, της ενότητας, της καινοτομίας και της υπεύθυνης ηγεσίας. Πιστεύουμε σε μια εναλλακτική πολιτική, με νέα θεώρηση για την Αυτοδιοίκηση, με σύγχρονο τρόπο σκέψης και ριζοσπαστικές ιδέες.»

Μιλώντας για το Όραμά του, ο κ. Λέγγας έκανε λόγο για «έναν σύγχρονο, πρότυπο, ευρωπαϊκό Δήμο, που θα τον διαπνέουν τα χαρακτηριστικά της αξιοκρατίας, της διαφάνειας, της αποτελεσματικότητας. Έναν Δήμο ευέλικτο και παραγωγικό, στην υπηρεσία του δημότη, που θα διαχειρίζεται τα έσοδά του με διαφάνεια, που θα ενθαρρύνει και θα ενισχύει αναπτυξιακές πρωτοβουλίες. Ταυτόχρονα θα επιστρέφει τον παραγόμενο πλούτο στους δημότες, με έργα που θα έχουν ουσιαστικό περιεχόμενο και θα αυξάνουν την προστιθέμενη αξία του…».


Απόσπασμα από το Δελτίο Ειδήσεων στην ΗΛΕΚΤΡΑ TV.