Κιάτο | Ο Λέγγας βάζει πολύ δύσκολα στον Σταματόπουλο…!!!

Κιάτο | Ο Λέγγας βάζει πολύ δύσκολα στον Σταματόπουλο…!!!

Το Κιάτο φαινόταν να είναι ένας δήμος, χωρίς πολύ ενδιαφέρον, γιατί η παρουσία του Σπύρου Σταματόπουλου, έδειχνε ακλόνητη.

Την αρχή της αμφισβήτησης έκανε ο έμπειρος Νίκος Ζαχαρόπουλος και ακολούθησε ο δικηγόρος κ.Δημήτρης Παπαγεωργίου αλλά και πάλι τουλάχιστον επιφανειακά δεν φάνηκε να κλωνίζεται η η επικυριαρχία του επι 2 συνεχόμενες θητείες δημάρχου.

Η αίσθηση παρέμεινε ίδια και θεωρητικά πάντα ο «Σταματόπουλος δεν χάνει»…

Οσοι το λένε αυτό, επιχειρηματολογούν στην ανυπαρξία της ΝΔ στο Κιάτο, πρώτα και μετά στην δυνατότητα του κ.Σταματόπουλου να απενεργοποιεί εν δυνάμη αντιπάλους τους με την μέθοδο της σαλαμοποίησης.

Στο πίσω μέρος του μυαλού πολλών Κιατανιωτών όμως υπάρχει το όνομα του Σωτήρη Σπηλιωτακάρα, που έχει την δυνατότητα να ενώσει μεγάλες δυνάμεις της δεξιάς και να μπεί με αξιώσεις αλλά ακόμα και αυτός δεν έχει κάνει το πρώτο βήμα.

Ομως τα πράγματα έχουν πάρει μία διαφορετική πορεία, εδώ και λιγες εβδομάδες.

Στο προσκήνιο, ήλθε εντελώς ξαφνικά ένα όνομα που έχει ιστορικό βάθος στην περιοχή αλλά και ιδιαιτερότητες που έχουν διαγράψει πορεία στον χρόνο.

Χωρίς να έχει ανακοινωθεί κάτι σχετικό, έχει διαχυθεί σε όλη την περιοχή το όνομα Μάρκος Λέγγας.

Είναι ένας πρωτοπόρος στον αγροτικό τομέα με τον Συνεταιρισμό «Πήγασος Αγροτοδιατροφική», ο οποίος  γνωστός πλέον σε όλη την Ευρώπη, για την καινοτομία του αλλά και τα οικονομικά του επιτεύγματα.

Ο ιθύνων νους της προσπάθειας αυτής, έχει ιδιαίτερο κύρος στον αγροτικό χώρο αλλά και στον επιχειρηματικό της περιοχής.

Η υποψηφιότητά του δεν ήταν αναμενόμενη και δεν είναι και εύκολα προσαρμόσιμη, στο πολιτικό παιχνίδι.

Ανηψιός του πρώην δημάρχου Στυμφαλίας αλλά και εντελώς αυτόνομος και αυτοδύναμος, αν κατέβει,ανακατεύει την τράπουλα και δημιουργεί πονοκεφάλους στο δημαρχείο του Κιάτου.

Εκ των πραγμάτων έχει ισχυρές δυνάμεις στην Στυμφαλία και τον Φενεό και πολύ δυνατή πρόσβαση στον αγροτικό πληθυσμό του δήμου, ενώ παράλληλα είναι και κοσμοπολίτης.

Η παρουσία του μετατρέπει τον μέχρι χθες περίπατο του Σπύρου Σταματόπουλου σε αγώνα πολιτικής επιβίωσης.

Ο δήμος Συκιωνίων απέκτησε εκλογικό ενδιαφέρον και η πολιτική εξίσωση πλέον δεν είναι εύκολη κάτι που κατανοεί πρώτη απο όλους η σημερινή δημοτική αρχή.

Πηγή: streetlife.gr

29 Replies to “Κιάτο | Ο Λέγγας βάζει πολύ δύσκολα στον Σταματόπουλο…!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *