Ο Μάρκος Λέγγας μέσα από τα μάτια μιας 12χρονης

Ο Μάρκος Λέγγας μέσα από τα μάτια μιας 12χρονης

Η χθεσινή βραδιά ανήκε δικαιωματικά στον υποψήφιο δήμαρχο Σικυωνίων Μάρκο Λέγγα  ο οποίος παρουσίασε με ιδιαίτερο τρόπο σε μια άρτια οργανωμένη εκδήλωση την Ιδρυτική Διακήρυξη Αρχών, Αξιών, Θέσεων και Δεσμεύσεων του Συνδυασμού του.
Και το όνομα αυτού «ΣυνΔημότες».

Η μεγάλη έκπληξη της βραδιάς ήταν η εμφάνιση μιας έφηβης που ανέλαβε να προλογίσει τον υποψήφιο δήμαρχο. Η 12χρονη Κοραλία, ανιψιά του Μάρκου, κατάφερε να κάνει πάνω από 600 άτομα που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση να την ακούσουν προσεκτικά παρουσιάζοντας τον Μάρκο μέσα από τα δικά της μάτια.

Σύμφωνα με την Κοραλία, ο Μάρκος είναι ένας άνθρωπος που δεν λέει ψέματα, κάνει πάντα όσα υπόσχεται και ενδιαφέρεται για όλους.

Μπορεί μια έφηβη να επηρεάσει την απόφαση σου για ποιόν θα ψηφίσεις για δήμαρχο. Η απάντηση είναι μπορεί!

Αν αναλογιστούμε ότι τα παιδιά έχουν την ικανότητα να έχουν μια πιο διαισθητική και αληθινή ματιά σε πρόσωπα και γεγονότα, αν παραδεχτούμε πως η νεολαία μπορεί και πρέπει να έχει άποψη για τα όσα συμβαίνουν στην κοινωνία και τον τόπο μας, αν συνειδητοποιήσουμε πως η αλλαγή ξεκινάει πρώτα από μας τους ίδιους , τους πολίτες .

Εάν έστω και λίγο τα λόγια αυτής της έφηβης προβλημάτισαν τους παρευρισκόμενους, τότε ο Μάρκος Λέγγας έχει πετύχει επικοινωνιακά τουλάχιστον στο μήνυμα που θέλει να περάσει στην κοινωνία δίνοντας το στίγμα της πολιτικής του ταυτότητας.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Μάρκος Λέγγας, επισήμανε στην ομιλία του ότι θα εργαστεί για ένα δήμο που θα είναι πρότυπο όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά σε όλη την Ευρώπη. 

Πηγή: sfedona.gr