Επισκέψεις του Μάρκου Λέγγα στην περιοχή Αρκούδα και χωριά του Δήμου Σικυωνίων

Επισκέψεις του Μάρκου Λέγγα στην περιοχή Αρκούδα και χωριά του Δήμου Σικυωνίων

Επιχειρήσεις σε περιοχές του Δήμου Σικυωνίων επισκέφθηκε για δεύτερη συνεχόμενη μέρα, ο υπ. Δήμαρχος Σικυωνιων Μάρκος Λέγγας, συνοδεία της νεολαίας του συνδυασμού. Ξεκίνησαν από το Βασιλικό για να συνεχίσουν με την περιοχή Αρκούδα και το Πάσιο.

Έπειτα ανέβηκαν στα ορεινά: από το Άνω Διμηνιό, Μεγάλη και μικρή Βάλτσα, Κρυονέρι, Σούλι, Παραδείσι, Τιτάνη , Κλημέντι μέχρι και Βελίνα. Αυτό που έγινε φανερό είναι ότι οι δημότες θέλουν να μιλήσουν για τα προβλήματα της περιοχής με κάποιον που θέλει να τους ακούσει. Γι’ αυτό θα υπάρξει νέα επίσκεψη στις περιοχές. Παράλληλα ο κ. Λέγγας δεν άφησε κανέναν επιχειρηματία χωρίς το γούρι του για το 2019 και τις ευχές για τα Χριστούγεννα και τη νέα χρονια. Πράξη που σχολιάστηκε με πολλά λογοπαίγνια: από το …κλειδί της καρδιάς ως και του δήμου, που πρέπει να είναι πάντα ανοικτός για τους δημότες.

Η αποδοχή του κ. Λέγγα από τον κόσμο, όπως φαίνεται και από τα βίντεο, ήταν ιδιαίτερα θετική και όλοι είχαν να πουν τα καλύτερα για το γεγονός πως ένας υποψήφιος δήμαρχος επισκέπτεται όλες τις περιοχές με τόση αμεσότητα και ενδιαφέρον για τις επιχειρήσεις τους. Το ταξίδι συνεχίζεται μετά τα Χριστούγεννα.

Πηγή: ekorinthos.gr