Κερδίζει τις εντυπώσεις o Μάρκος Λέγγας

Κερδίζει τις εντυπώσεις o Μάρκος Λέγγας

Έναν πραγματικό άθλο πραγματοποίησε ο υπ. Δήμαρχος Σικυωνίων Μάρκος Λέγγας, ο οποίος μέσα σε τρεις συνεχόμενες ημέρες επισκέφθηκε σχεδόν όλες τις επιχειρήσεις του Δήμου Σικυωνίων, για να ανταλλάξει ευχές με τους επαγγελματίες και να τους δώσει ένα γούρι για το 2019. Την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου, τρίτη ημέρα της περιοδείας, ο κ. Λέγγας την είχε αφιερώσει στα καταστήματα του Κιάτου. Ήδη πολλοί ήταν υποψιασμένοι για το τι θα επακολουθήσει, καθώς η ξεχωριστή αυτή χειρονομία ήδη συζητείται στην περιοχή και έγινε «talk of the town».

Τα πειράγματα έδιναν και έπαιρναν, ενώ πάρα πολλοί δημότες, που είχαν συγγενείς στις Κοινότητες του Δήμου και είχαν ήδη ενημερωθεί ότι είχε περάσει ο Μάρκος Λέγγας, του μετέφεραν τη θετική εντύπωση που τους προξένησε το γεγονός ότι ένας υποψήφιος τους επισκέφθηκε στο χώρο τους, για να τους πει τις ευχές του.
Η τρίτη μέρα επιφύλαξε και μια έκπληξη: τη συνάντηση στον πεζόδρομο με το δήμαρχο Σπύρο Σταματόπουλο, με τον οποίο αντάλλαξαν προεκλογικά πειράγματα.

Χαρακτηριστικό της έντασης που είχε το τριήμερο είναι ότι ο Μάρκος Λέγγας μαζί με την νεολαία του συνδυασμού, συνάντησαν μέσα σε τρεις μέρες περισσότερους απο 2000 ανθρώπους, ενώ η περιοδεία θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή με την συνέχεια των επισκέψεων στα καταστήματα και τις επιχειρήσεις του Κιάτου. Σε κάθε περίπτωση οι συνδημότες του Μάρκου Λέγγα ανανέωσαν το ραντεβού τους μαζί του για τις 16 Ιανουαρίου, στην επίσημη παρουσίαση των αρχών των θέσεων και των δεσμεύσεων του συνδυασμού.

Πηγή: ekorinthos.gr