Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας Αγροτικού Συνεταιρισμού Πήγασος

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας Αγροτικού Συνεταιρισμού Πήγασος

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε στις 9 Ιανουαρίου η «οικογένεια» του Πήγασου στην έδρα του Συνεταιρισμού στο Βέλο. Η εκδήλωση στην οποία παραβρέθηκαν όλα τα μέλη και οι συνεργάτες του Πήγασου έγινε σε ζεστό κλίμα, καθώς το 2018 ήταν μια χρονιά στη διάρκεια της οποίας οι στόχοι που τέθηκαν επιτεύχθηκαν απόλυτα.

Στην ομιλία του ο πρόεδρος Μάρκος Λέγγας τόνισε τον συμβολισμό της χρονικής συγκυρίας που διοργανώθηκε η κοπή της πίτας και δείχνει πως ο Συνεταιρισμός παραμένει στις προτεραιότητές του. Σημείωσε επίσης πως η ομάδα του Πήγασου παραμένει ενωμένη και δυνατή, διαπνεόμενη από πνεύμα ενότητας, δικαιοσύνης και αλληλεγγύης, χωρίς να την αγγίζουν οι αποχωρήσεις, όσων φυγομάχησαν. Αντίθετα ανανεώνεται διαρκώς, με νέα μέλη και συνεργάτες που μπαίνουν στον Συνεταιρισμό.

Ο τυχερός της χρονιάς ήταν ο κ. Γιάννης Στεργιόπουλος ο οποίος βρήκε το φλουρί της βασιλόπιτας και κέρδισε μια δωροεπιταγή για αγροεφόδια που θα χρειαστεί στην διάρκεια της χρονιάς, αλλά και μία ετήσια συνδρομή συμμετοχής στο σύστημα ευφυούς γεωργίας.

Στο τέλος της εκδήλωσης τα μέλη του Πήγασου, με ένα ποτήρι κρασί σε έναν πλούσιο μπουφέ, αντάλλαξαν ευχές για μια ακόμα καλύτερη χρονιά.