Μοίρασε ευχές και γούρια ο Μάρκος Λέγγας σε Στυμφαλία και Φενεό (video)

Μοίρασε ευχές και γούρια ο Μάρκος Λέγγας σε Στυμφαλία και Φενεό (video)

Ο υπ. δήμαρχος Σικυωνίων Μάρκος Λέγγας επισκέφτηκε την Παρασκευή τις ορεινές κοινότητες του Δήμου στην Στυμφαλία και τον Φενεό, για να ανταλλάξει ευχές με τους συνδημότες του.

Τον συνόδευαν, εκτός από τους συνεργάτες του, παιδιά από την νεολαία του συνδυασμού, που έδιναν σε κάθε επαγγελματία το γούρι του 2019: ένα μικρό κλειδί, για το οποίο ο κ. Λέγγας ευχήθηκε «να βοηθήσει να «κλειδώσουμε» στην διάρκεια της νέας χρονιάς ό,τι μας χαλάει την διάθεση και να «ξεκλειδώσουμε» μόνο χαμόγελα και όμορφες στιγμές».

Ο κ. Λέγγας περιέγραψε στα social media με θερμά λόγια την εμπειρία από αυτό το οδοιπορικό, ενώ είχε την ευκαιρία να δει από κοντά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα χωριά της Στυμφαλίας και του Φενεού και να συζητήσει γι’ αυτά με τους κατοίκους τους.

Η περιοδεία του υπ. Δημάρχου Σικυωνίωνσυνεχίστηκε το Σάββατο στις κοινότητες της Δημοτικής Ενότητας του Κιάτου και αναμενόταν να ολοκληρωθεί σήμερα Κυριακή στην πρωτεύουσα του Δήμου. Ωστόσο, η μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου στην επαφή που είχε με τον κ. Λέγγα δεν του επέτρεψε να περάσει από όλα τα καταστήματα στο Κιάτο. Έτσι, η περιοδεία στην πρωτεύουσα του δήμου θα ολοκληρωθεί αμέσως μετά τα Χριστούγεννα.

Η τελική εκτίμηση ήταν πως αυτή η πρωτοβουλία του κ. Λέγγα ήταν μια πρωτόγνωρη ενέργεια, που δεν συνηθίζεται στις προεκλογικές περιόδους και προκάλεσε συζητήσεις, ενώ δημιούργησε πολύ ωραίο κλίμα στους επαγγελματίες, που ανταπέδωσαν τις ευχές προσφέροντας κεράσματα βλέποντας ξαφνικά τα χωριά να ζωντανεύουν, έστω και για λίγα λεπτά.
Ακολουθεί ένα μικρό βίντεο από την επίσκεψη του κ. Λέγγα στην ορεινή Σικυωνία.